Altındağ'da kan donduran olay! Eski eşini keserle katletti!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan Birgül Alamur ile eski eşi Veysel Dörtkozan arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma keserli bıçaklı kavgaya dönüştü. Alamur önce eski eşini keserle yaraladı daha sonra bıçakla katletti.

Altındağ'da kan donduran olay! Eski eşini keserle katletti!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi 503'üncü Sokak'taki Nur Apartmanı'nda meydana geldi. Birgül Alamur (39) ile 9 yıl önce boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği eski eşi Veysel Dörtkozan (44) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içinde büyüdü.

DHA'nın haberine göre, Alamur, kızları M.D.'nin (19) de evde bulunduğu sırada Veysel Dörtkozan'a önce keserle vurdu, ardından bıçakladı. Alamur, daha sonra suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim oldu.

Veysel Dörtkozan'ın 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Kasten yaralama', 'Görevi yaptırmamak için direnme', 'Yankesicilik' gibi suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu bilgisine ulaşıldı. Dörtkozan'ın ayrıca 3 ay önce eski eşini bıçakla yaraladığı, ancak Alamur'un şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Gözaltına alınan Birgül Alamur, polisteki ilk ifadesinde, eski eşi ile eskiden bu yana aralarında kavga olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını iddia etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.