Beşikçioğlu inşaatları yerinde inceledi!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilçede devam eden inşaat alanlarını gezerek eksikleri tespit etti ve atıl yatırımların hızla tamamlanması talimatını verdi.

Beşikçioğlu inşaatları yerinde inceledi!
Yayınlanma:

Süvari Mahallesi'nde yapımı devam eden Süvari Kreş ve Gündüz Bakımevi inşaat alanında incelemelerde bulunan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Çalışmanın süratle tamamlanması talimatını veren Beşikçioğlu, projede yer alan kreş donatı alanlarıyla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden detaylı bilgi aldı.

''İLÇEMİZE YENİ KREŞLER KAZANDIRACAĞIZ''

Seçimlerin geride kaldığını ve kolları sıvayarak hizmet ve yatırımlara hızla başlayacaklarını vurgulayan Beşikçioğlu, yatırımların tamamlanacağını belirtti. Etimesgut'a hizmet olarak kazandırılacak herhangi bir yatırımın atıl durumda bırakılmayacağını söyleyen Beşikçioğlu, "Bizim Etimesgut halkına sözümüz var; ilçemize yeni kreşler kazandıracağız. 3-6 yaş arasındaki çocuklarımızın zihinsel ve bedensel gelişimlerini desteklemek ve eğitim hizmeti vermek amacıyla kurulan kreşlerimizle aynı zamanda annelerimizin çalışma ve sosyal hayata katılmalarına imkan sunacağız. Bu yönüyle Süvari Mahallesi Kreşi'nin de kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması noktasında gerekli adımları atacağız" dedi.

besikcioglu-insaat6.jpg

Beşikçioğlu, ilçeyi karış karış gezerek eksikleri yerinde tespit edeceklerini belirterek, halkla, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte, ortak akılla sorunları çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. İnşaat alanından ayrılırken çalışan emekçilere de kolaylıklar dileyen Beşikçioğlu, Etimesgut'un gelişimine katkı sağlamak için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.