Fethi Yaşar ile ‘dört dörtlük’ Yenimahalle

Ankara’nın en tecrübeli yerel yöneticisi olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 2009, 2014 ve 2019 seçimlerinin ardından 2024 yılı Mahalli İdareler Genel Seçiminden de zaferle ayrıldı. Yaşar, Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Kemal Erkılıç’ın sorularını yanıtladı.

Fethi Yaşar ile ‘dört dörtlük’ Yenimahalle
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara’nın “Fethi Abi”si, Yenimahalle tarihinin en başarılı belediye başkanı Fethi Yaşar, geride kalan yerel seçimlerin ardından dördüncü kez başkan seçildi; güven tazeledi. Hem Ankara hem de Yenimahalle’de çok sevilen duayen başkan, seçim zaferinin ardından ilk açıklamalarını anadolugazete.com.tr’ye yaptı.

Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Kemal Erkılıç’ın sorularını yanıtlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, siyasette beklenen ‘değişim’ rüzgârının yerel seçim sonuçlarına yansıdığını belirtti.

fyasarrop.jpg

ÖRNEK İLÇE YENİMAHALLE

Yenimahalle’yi 3 dönem boyunca örnek ilçe yaptıklarını vurgulayan Başkan Fethi Yaşar, dördüncü döneminde ‘dört dörtlük’ bir Yenimahalle için çalışmaya başladıklarını söyledi.

Kültür-sanat alanındaki projeleri ile sadece ilçeye değil Ankara’nın sosyal hayatına da katkı yaptıklarını ifade eden Yaşar, şunları söyledi:

“Yapımını tamamlayıp açılışını gerçekleştirdiğimiz her proje Ankara’ya bir değer oldu. Bugün sadece kültür-sanat alanına değil spor yatırımlarımız ile de ilçemizdeki çocuklara, gençlere hatta yetişkinlere önemli hizmetler sunduk. Kültür olmadan, spor olmadan, sanat olmadan olmaz. Ankara ülkemizin güzel başkenti; Yenimahalle ise pek çok alanda kentimizin başkenti oldu.”

Yenimahalle’deki dördüncü döneminde de kalıcı eserler yapacaklarını anlatan Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin de bu dönem daha uyumlu çalışacağına inandığını söyledi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.