Keçiören'de Turgut Altınok ne yaptı, Mesut Özaslan ne vaat etti?

Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye başkanı olduğu dönemde Keçiören'e ne yaptı, CHP'li Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özaslan Keçiören için ne vaat etti? İşte bu soruların yanıtı haberimizde...

Keçiören'de Turgut Altınok ne yaptı, Mesut Özaslan ne vaat etti?
Yayınlanma:

Başkent Ankara'nın en eski ve en kalabalık ilçesi olan Keçiören, 31 Mart seçimlerinde AK Parti'nin kalesi olmaktan çıktı. Keçiören bu seçimde şaşırttı. AK Partisi'nin kalesi olarak bilinen Keçiören, 31 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçti. Cumhur İttifakı'nın adayı Zafer Çoktan'ı büyük bir hezimete uğratan CHP’li Mesut Özaslan, yüzde 47,96 oy alarak Keçiören Belediye Başkanı seçildi. Peki, eski Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye başkanı olduğu dönemde Keçiören'e ne yaptı? CHP'li Yeni Başkan Mesut Özaslan'ın ilçeye neler yapacağı merak ediliyor.

turgut-altinok-2195683.jpg

TURGUT ALTINOK KEÇİÖREN'E NE YAPTI?

2004 yerel seçimlerinde Keçiören'e başkan seçilen Turgut Altınok, 31 Mart 2019 tarihinde Mustafa Ak'tan koltuğu devralarak tekrar Keçiören Belediye Başkanı olmuştu.

Ankara'da nüfusun en yoğun olduğu ilçelerinden biri olan Keçiören'e 3 dönem belediye başkanlığı görevini üstelenen Turgut Altınok, belediye başkanlığı döneminde ilçeye birçok hizmet kazandırdı. Görevi süresinde ilçeye çok sayıda park ve mesire alanı kazandıran Altınok, ilçenin çevre düzenlenmesine önem verdi.

KEÇİÖREN'DE 2019-2023 ALTINOK DÖNEMİ

Turgut Altınok, 2019'da göreve geldikten sonra ilçeye şu projeleri kazandırdı:

- Modern ve Akıllı Sera

- Bağlum Kösrelik ve Sarıbeyler Tandır Damı

- Kapalı Otopark Su ve Gül Meydanı

- Sancaktepe Yeni Nesil Kapalı Pazar Alanı

- Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı

- Keçiören Şelalesi Üzeri Peyzaj Planlama Projesi

- Ayçin Akkaş Kütüphanesi

- Deniz Baykal Parkı

- Doğal Yaşam Parkı

- Hanımlar Lokali

- Şehit Yüzbaşı Burak Coşkun Parkı

- Kösrelik Göleti Mesire Alanı

- Nilüfer Havuzu

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı olan Altınok, Keçiören Belediye Başkanlığına aday olmamıştı.

untitled-1-001.jpg

CHP’Lİ ÖZASLAN'IN VAATLERİ NELER?

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özaslan, seçim döneminde Keçiörenlilere birçok vaatte bulundu. Keçiören için birçok projesi olduğundan söz eden Özaslan, Keçiören'de 'eşit' hizmet anlayışıyla hareket edeceğine işaret etmişti. Özaslan, "Keçiören’de öyle mahalleler, öyle sokaklar var ki seçimden seçime dahi siyasilerin yolu düşmemiş. Biz tüm Keçiören’e eşit hizmet götüreceğiz. Eşit hizmet Keçiören’in hakkı. Hemşericilik yok, adam kayırma yok. İşimiz gücüm Keçiören." ifadelerini kullanmıştı.

"KEÇİÖREN’E DAMGA VURACAĞIZ"

Keçiören'e her fırsatta hizmet edeceğinin sözünü veren Özaslan, "Biz seçim zaferi sonrası sözlerini unutanlardan değiliz. Dün ne dediysek bugün de arkasındayız, yarın da sözümüzün arkasında olacağız. Göreve geldiğimiz bu ilk günde bir defa daha herkesin huzurunda söz veriyoruz: Hakk’ın hakkı için halka hizmet belediyeciliği ile Keçiören’e damga vuracağız. Biz projelerimizle geliyoruz. Biz Keçiören’i ayağa kaldırmaya geliyoruz. İddialıyız." demişti.

ÖZASLAN'DAN KEÇİÖRENLİLERE SÖZ!

Özaslan, halk için hizmet ilkesiyle yola çıktığını belirterek, "Keçiören halkından alınan her bir kuruşu Keçiören için harcamazsam namerdim. İşimiz, gücümüz Keçiören olacak." şeklinde konuşmuştu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.