Pursaklar'da 'Evde Berber Hizmeti' yüzleri güldürdü!

Pursaklar Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik önemli bir hizmeti sürdürüyor. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Evde Berber Hizmeti projesi ile bu vatandaşların evlerinde ücretsiz berber hizmeti almasını sağlıyor.

Pursaklar'da 'Evde Berber Hizmeti' yüzleri güldürdü!
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başvuran yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşlara, berber hizmetinin yanı sıra ücretsiz Temizlik Hizmeti de sunuluyor. Bu hizmetlerle ilçede yaşayan dezavantajlı grupların yaşam standartlarının yükseltilmesi ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi hedefleniyor.

''BU İLÇEDE HİÇ KİMSE YALNIZ DEĞİL''

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz için Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan yaşlılarımız, evlerine yönlendirdiğimiz profesyonel berberlerin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor. Saç kesimi ile yaşlılarımızın ve özel gereksinimli kardeşlerimizin yüzlerindeki tebessüm, bizim için dünyalara bedel. Bu ilçede hiç kimse yalnız değil. Yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmak ve onlara her anlamda destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.