Sincan Park 19 Mayıs'ta açılıyor!

Sincan Belediyesinin göz alıcı projelerinden biri olan Sincan Park, 300 bin metrekarelik alanıyla dikkat çekiyor. Ziyaretçi akınına uğrayan park, özellikle çocuklar ve aileler tarafından büyük ilgi gördü. Çocuklar devasa oyun parkında keyifli vakit geçirirken, aileler de yeşillikler arasında piknik yaparak baharın tadını çıkardı.

Sincan Park 19 Mayıs'ta açılıyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Park, çocuklar için özel olarak tasarlanmış devasa oyun parkıyla dikkat çekiyor. Çocuklar, oyun parkında uçurtma uçurmanın keyfini çıkarırken, bazıları da bisiklet sürerek spor yapıyor. Aileler ise çocukların mutluluğuna ortak oluyor ve parkın keyfini çıkarıyor.

HERKES İÇİN AKTİVİTE ALANLARI

Sincan Park, 7’den 70’e herkese hitap eden geniş bir yelpazeye sahip. Park içerisinde; mesire alanları, gençler için halı saha, basketbol, voleybol ve tenis sahaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, mescit ve büfe gibi birçok aktivite alanı bulunuyor. Böylece vatandaşlar, spor yapabilecekleri ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri geniş bir alan sunulmuş oluyor.

sincanpark.jpg

AÇILIŞ 19 MAYIS'TA!

Sincan Park'ın resmi açılışı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleşecek. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, tüm Ankaralıları 19 Mayıs'ta Sincan Park'ın açılışına davet etti.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.