Eski Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz kimdir?

Eski Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, evinde ölü bulundu. 78 yaşında hayatını kaybeden Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm sebebi ve hayatı araştırılıyor. Peki, Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Mehmet Ali Yılmaz neden öldü? İşte detaylar...

Eski Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz kimdir?
Yayınlanma:

Eski Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz 78 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yılmaz'ın ölüm nedeni henüz netleştirilemedi. Mehmet Ali Yılmaz, bakanlık görevinin yanı sıra milletvekilliği görevini de yürütmüştü.

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi'nden başarıyla mezun olan Mehmet Ali Yılmaz, kariyerindeki çeşitli başarılarla adını duyurmuş bir isimdir. Antalya'nın gözde turistik mekanlarından Zigana Tatil Köyü'nün yanı sıra Tek-Art Holding ve Yılmaz Yayınları A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığını üstlenmiştir. Ayrıca, Trabzonspor Kulübü'nde Başkanlık yapmış, XIX. Dönem Trabzon Milletvekilliği ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerinde bulundu.

Bakanlık döneminde, Türkiye Futbol Federasyonu'na özerklik kazandıran ve futbolda havuz sistemini düzenleyen önemli reformlara imza atmıştır. Ayrıca, Trabzonspor'a modern tesisler kazandırmış ve kulübün altyapısını güçlendirdi.

Medya alanında da etkin rol oynamıştır. İnternet üzerinden yayın yapan "TVem" kanalı, Trabzon'da önceden yayın yapan Zigana TV ve hala yayın yapan Zigana FM, Karadeniz, Türk Sesi gibi önemli medya kuruluşlarının sahibi olarak biliniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.