Terzi dizisi neyi konu alıyor? İşte Terzi dizisi oyuncu kadrosunda yer alan isimler

Netflix platformunda beğeniyle izlenen "Terzi" dizisi, izleyicilerin merakla beklediği bir yapım haline geldi. Dizi, geleneksel el sanatlarını modern yaşamla bir araya getiren bir hikaye sunuyor.

Terzi dizisi neyi konu alıyor? İşte Terzi dizisi oyuncu kadrosunda yer alan isimler
Yayınlanma:

Karslı bir genç terzi olan Peyami'nin hikayesine odaklanan "Terzi" dizisi, engelli babasından kaçarak İstanbul'a yerleşmesiyle başlıyor. Peyami'nin hayatı, belalı en yakın arkadaşı Dimitri'nin nişanlısı Esvet'in, kaçarak Peyami'nin evine sığınmasıyla bir kez daha değişir. Bu olay, iki farklı dünyanın kesiştiği bir yolculuğun başlangıcı olur. Dizi, Peyami ve Esvet'in yaşadıkları maceraları, aşklarını ve dostluklarını seyircilere heyecanlı bir şekilde sunuyor.

BİRÇOK ÜNLÜ OYUNCU KADRODA

"Terzi" dizisinde başrolleri ünlü oyuncular üstleniyor. Çağatay Ulusoy, baş karakter Peyami Dokumacı'yı canlandırırken, Şifanur Gül Esvet/Firuze rolünde, Salih Bademci Dimitri karakteriyle karşımıza çıkıyor. Olgun Şimşek ise engelli babası Mustafa'yı, Berrak Tüzünataç ise Cemre karakterini canlandırıyor. Dizinin diğer oyuncuları ise Engin Şenkan, Evrim Alasya, Ece Sükan, Vedat Erincin, Celile Toyon, Lilâ Gürmen ve daha birçok yetenekli isimden oluşuyor.

NEREDEN ZİLENİYOR?

"Terzi" dizisi, geleneksel el sanatları ile modern yaşamın etkileyici bir sentezini sunarak izleyicilere benzersiz bir hikaye sunuyor. Bu renkli yapımı Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.