İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın'dan dikkat çeken 'ittifak' vurgusu: Yeni bir alternatif...

İYİ Parti'nin 27 Nisan Pazar günü yapacağı kongrede en çok dikkat çeken adaylardan biri olan Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kazanması halinde ittifaklara açık olacaklarını vurguladı.

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın'dan dikkat çeken 'ittifak' vurgusu: Yeni bir alternatif...
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın, sosyal medya üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Aydın, İYİ Parti'nin kurumsal, itibarlı ve makul bir çizgide yoluna devam edeceğini vurgulayarak, 22 yıllık mevcut düzene yeni bir alternatif olacaklarını belirtti.

Partinin, her zaman milletin çıkarlarını ön planda tutacağını ve parti çıkarları ve ilkeleri doğrultusunda uzlaşıya, iş birliğine ve ittifaka açık olacağını ifade etti. Kişisel hırslarla hareket etmek ya da başkalarını kazandırmak ya da kaybettirmek gibi bir amacın olmadığını vurgulayan Aydın, partinin rotasının milletin talepleri ve seçmenin kararları doğrultusunda belirleneceğini ve partinin bu doğrultuda ilerleyeceğini belirtti.

Koray Aydın, dün de katıldığı bir canlı yayında 2024 Yerel Seçimlerinde seçmenin İYİ Parti'ye bir ceza verdiğini ve doğru karar alarak bu durumdan ders alınmasını gerektiğini aktarmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.