Özgür Özel koltuğu çocuk sanatçı Mimaroğlu'na devretti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM'de Genel Başkanlık Koltuğunu Bilkent Üniversitesi Çocuk Korosunda keman sanatçısı olan Dora Mimaroğlu'na devretti.

Özgür Özel koltuğu çocuk sanatçı Mimaroğlu'na devretti.
Yayınlanma:
Güncelleme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri yurt genelinde sürüyor. Ankara'da TBMM'deki kutlamalar Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un Atatürk anıtına çelenk koyması ve Anıtkabir'i ziyaretiyle başladı. Siyasi parti temsilcilerinin de hazır bulunduğu Anıtkabir'deki törenden sonra TBMM'ye dönen Kurtulmuş, tören salonunda tebrikleri kabul etti.

adsiz-tasarim-8.jpg

Tören salonunda Kurtulmuş'un kabulunu bekleyen Ak Partili milletvekilleri de gazetecilerle sohbet etti.

adsiz-tasarim-7.jpg

ÖZEL KOLTUĞU TBMM'DE DEVRETTİ

Genel olduğu üzere devlet yöneticileri bir günlüğüne de olsa koltuklarını çocuklara devretti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği söyleşi sırasında, tanıştığı Bilkent Üniversitesi Çocuk korosu keman sanatçısı Dora Mimaroğlu'na koltuğu devretti.

Ailesi ve kardeşiyle TBMM'ye gelen Dora Mimaroğlu'nu makamında karşılayan Özel sohbetten sonra koltuğunu Dora Mimaroğlu'na devrederken "İyice yerleşmezsen kaldırabilirler" diye espiri yaptı..

23 Nisan nedeniyle CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Dora Mimaroğlu ise hazırladığı notları okurken "Benim minik kalbimde iz bıraktığı için Özgür Bey'e teşekkür ediyorum. Dünyanın en güzel sözü bir çocuğa verilen sözdür bana verdiği 2 sözü de yerine getirdiği için Özgür Bey'e teşekkür ediyorum. 23 Nisan Mustafa Kemal Atatürk'ün biz çocuklara verdiği eşsiz bir armağanıdır. Kıymetli Ata'mızı sizlerin huzurunda saygıyla anıyorum." dedi.

Daha sonra Özgür Özel partililerin çocuklarıyla fotoğraf çektirdi

adsiz-tasarim-14.jpg

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.