Fernando Muslera'nın emekliliği resmen açıklandı

Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, milli takım kariyerine son verdiğini resmen duyurdu. Uruguay Milli Takımı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Muslera'nın milli formaya veda ettiği ifade edildi.

Fernando Muslera'nın emekliliği resmen açıklandı
Yayınlanma:

Açıklamada, "Fernando Muslera, 133 maç, dört Dünya Kupası ve 2011 Copa América zaferinin ardından Uruguay Milli Takımı'ndan emekli olduğunu açıkladı. Uruguay Futbol Federasyonu sana çok teşekkür ediyor" ifadelerine yer verildi.

Tecrübeli kaleci de bu duyuruyu kendi Instagram hesabından yaparak milli takım kariyerinin sona erdiğini duyurdu. Muslera'nın milli takım kariyeri boyunca ülkesini 133 kez temsil ettiği, bu süre zarfında dört Dünya Kupası'nda forma giydiği ve 2011 Copa América şampiyonluğuna ulaştığı belirtildi.

Muslera'nın milli formayı bırakma kararı futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Uzun yıllar boyunca Uruguay Milli Takımı'nın kalesini başarıyla koruyan ve önemli başarılar elde eden Muslera, ülkesinin futbol tarihine unutulmaz bir isim olarak geçti. Muslera, Galatasaray tarihinde de en çok forma giyen yabancı oyuncu konumunda.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.