Yağız Sabuncuoğlu, Beşiktaş'ın görüştüğü teknik adamı açıkladı: Beşiktaş, 35 yaşındaki Nuri Şahin'le görüşüyor

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun iddiasına göre, bu sezon tam 6 kez teknik direktör değiştiren ve sezonu yardımcı antrenör Serdar Topraktepe ile tamamlayacak olan Beşiktaş, genç teknik adam Nuri Şahin ile ilgileniyor.

Yağız Sabuncuoğlu, Beşiktaş'ın görüştüğü teknik adamı açıkladı: Beşiktaş, 35 yaşındaki Nuri Şahin'le görüşüyor
Yayınlanma:

Sabuncuoğlu'na göre, Beşiktaş yönetimi Nuri Şahin ile temas kurarak durumu hakkında bilgi aldı. Türk teknik direktörler arasında listede ilk sırada yer alan Nuri Şahin'in Beşiktaş'ın radarında olduğu ifade ediliyor. Beşiktaş'ın, Nuri Şahin'in durumuyla ilgili Borussia Dortmund ile de temas kurduğu ve genç teknik adamın durumu hakkında bilgi aldığı belirtiliyor.

Nuri Şahin, futbolu sonlandırdığı Antalyaspor’da teknik direktör olarak da görev yapmış ve ilk teknik adamlık tecrübesinde Antalyaspor’da hem oynattığı futbol hem de aldığı sonuçlarla dikkat çekmişti.

Antalyaspor ile teknik direktör olarak 92 maça çıkan Nuri Şahin daha sonra efsanesi olduğu B. Dortmund’da Edin Terzic’in yardımcısı olarak görev almaya başladı ve Dortmund son olarak Şampiyonlar Ligi yarı finaline yükseldi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.