14 Mayıs seçim günü Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı?

14 Mayıs seçim günü Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı? merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

14 Mayıs seçim günü Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı?
Yayınlanma:

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin huzur ve güven ortamında yapılmasını sağlamak amacıyla Yüksek Seçim Kurulu (YSK) binası ve ilçe seçim kurulları çevresinde tedbirler alacaklarını açıkladı. Buna göre, YSK binası çevresindeki bazı caddeler trafiğe kapatılacak. Ihlamur Caddesi'nin Atatürk Bulvarı ile İzmir 1 Caddesi arasında kalan bölümü, Elgün Sokağın Necatibey Caddesi ile İzmir 1 Caddesi arasında kalan bölümü, Ihlamur Sokağın Necatibey Caddesi ile Atatürk Bulvarı arasında kalan bölümü ve Necatibey Caddesi'nin tamamı, ihtiyaç duyulması halinde bugünden itibaren 16 Mayıs Salı gününe kadar trafiğe kapalı olacak.

dfe0be20-ed83-11ed-a6b4-89df05d8ae77-001.jpg

Tedbirler kapsamında, 14 Mayıs Pazar günü saat 08.00'den itibaren yoğunluk olması halinde, Çankaya Geçici 1. İlçe Seçim Kurulu çevresinde bulunan, 9. Cadde'nin Bişkek Caddesi ile 15. Caddesi arasında kalan bölümü, 15. Caddenin 9. Cadde ile 12. Sokak arasında kalan bölümü, Çankaya Geçici 2. İlçe Seçim Kurulu çevresinde bulunan Bişkek Caddesi'nin Şehit Yavuz Oğuz Sokak ile 24. Sokak arasında kalan bölümü ihtiyaç duyulması halinde trafiğe kapalı olacak.

224330.jpg

Ankara'da yapılacak olan 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) binası ve ilçe seçim kurulları çevresinde güvenlik önlemleri alınıyor. Bu kapsamda, ihtiyaç duyulması halinde çevrede bulunan bazı sokaklar trafiğe kapatılacak. Yenimahalle Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde 1730. Sokağın Batı Bulvarı ile Necdet Evliyagil Sokak arasında kalan bölümü, Necdet Evliyagil Sokağın 1728. Sokak ile 1730. Sokak arasında kalan bölümü, Altındağ Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde Şehit Onur Doğan Caddesi'nin 309. Sokak ile 310. Sokak arasında kalan bölümü araç trafiğine kapatılabilecek.

1092099-001.jpg

Pursaklar Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde İstikbal Caddesi'nin Karaca Caddesi ile Derviş Sokak arasında kalan bölümü, Etimesgut Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde 1622. Sokağın tamamı ve Keçiören Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde 6. Sokağın tamamı ile Mamak Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresinde Alkış Sokağın tamamı ve buralara bağlanan caddelerin ve sokakların tamamı ihtiyaç halinde trafiğe kapatılabilecek.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.