17 yaşındaki Halit, dede ve baba mesleğini sürdürüyor

Ankara’da 7 Eylül’de başlayan Künefe ve Kebap fuarına katılan Gaziantepli 17 yaşındaki Halit Yılmaz, dede ve baba mesleği olan baharatçılığı devam ettiriyor.

17 yaşındaki Halit, dede ve baba mesleğini sürdürüyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara’da 7 Eylül’de başlayan Künefe ve Kebap fuarında Gaziantepli 17 yaşındaki Halit Yılmaz da stanttaki yerini aldı. Dede ve baba mesleği olan baharatçılığı sürdüren Yılmaz, mesleğe 8 yaşında başladı. Halit, Gaziantep'teki doğal ürünleri Ankara'da fuar kapsamında satışa sunuyor.

baharat.jpg

GAZİANTEP'İN DOĞAL ÜRÜNLERİ ANKARA'YA TAŞINDI

Halit Yılmaz, anadolugazete.com.tr'nin sorularını cevaplayarak fuarda yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Yılmaz, "Gaziantep'ten Ankara'ya fuar için geldik. Gaziantep'teki doğal ürünleri Ankaralılarımıza sunmak, bu doğal lezzetleri tatsınlar istedik. Özellikle Yavuzeli köyünde nenelerimizin yaptığı, salataların vazgeçilmezi olan nar ekşisi var. Tavsiye ederim, çok lezzetlidir." diyerek Ankaralılara öneride bulundu.

baharat2.jpg

Halit Yılmaz, baharat çeşitlerinin yanı sıra, ev yapımı domates salçası, biber salçası, Antep karası üzüm, cevizli sucuk, kurutmalık biber ve patlıcan gibi ürünleri de satışa sunuyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.