8.Anadolu Medya Ödüllerinde 'Yılın Kültür Sanat Programı' dalında ödül alan Esra Gezginci duygularını paylaştı

8.Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın Kültür Sanat Programı dalında NTV'de yayınlanan Esrarengiz İstanbul programıyla Yapımcı ve Sunucu Esra Gezginci ödüle layık görüldü.

8.Anadolu Medya Ödüllerinde 'Yılın Kültür Sanat Programı' dalında ödül alan Esra Gezginci duygularını paylaştı
Yayınlanma:

Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın elinden alan Gezginci ödülün ardından hislerini anadolugazete.com.tr'ye ifade etti:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül aldığı için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Gezginci "Cumhurbaşkanımızın elinden ödül almak benim için büyük gurur ve mutluluk verici bir an." ifadelerini kullandı.

Gezginci ayrıca "Anadolu Yayıncılar Federasyonu ve jüri üyelerine beni bu ödüle layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Gerek İstanbul gerekse Azerbaycan programlarında çok meşakkatli bir çalışma temposu içerisindeydim ve bu büyük ödülle de emeklerim taçlanmış oldu. Sevdiğim işi yaparak güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğim. sadece Azerbaycan‘la sınırlı kalmayarak tüm Türk dünyasına yönelik programlar planlıyorum ve inşallah bu vesile ile gönüllü bir kültür elçisi olarak beş bin yılı aşkın Türk kültürünü tüm dünyaya tanıtmak istiyorum.Eğer yaşasaydı burada beni gururla seyredecek olan rahmetli babacığıma bu kıymetli ödülü ithaf ediyorum." sözleriyle duygularını ifade etti ve Anadolu Yayıncılar Federasyonu'na ödül için teşekkür etti.

Esra Gezginci, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda da mutluluğunu ifade etti.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.