ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Keçiören Adayı Zafer Çoktan ile ziyaretlerde bulundu

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören ve Kalecik Belediye Başkan Adayları ile birlikte ‘Kalecikliler Buluşması’ ve ‘Çankırılılar Buluşuyor’ etkinliklerine katıldı.

ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Keçiören Adayı Zafer Çoktan ile ziyaretlerde bulundu
Yayınlanma:

Ankara için projelerini açıkladığı büyük toplantının ardından Kalecikliler Buluşması'nda konuşan Altınok, Ankara'daki köylerin altyapı ve su sorunlarını 2 yıl içinde çözeceklerini ve Ankara'nın tarımın başkenti olacağını belirtti. Tarımsal destekleri artıracaklarını ifade eden Altınok, her yıl 100 litre değil 500 litre mazot vereceklerini, tohum desteğini 2 ila 5 tona çıkaracaklarını ve isteyenlere istedikleri kadar sebze fidesi vereceklerini söyledi. Ayrıca hayvancılık için büyükbaş ve küçükbaş desteği sağlayacaklarını, bal üretimi için arı da vereceklerini ve çiftçilere üretim için ekipman desteği sağlayacaklarını belirtti. Kalecik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının da devam edeceğini vurguladı.

Çankırılılar Buluşuyor programında ise Altınok, Ankara'nın Türkiye'nin en pahalı suyunu tükettiğini öne sürerek, göreve gelmeleri halinde su ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacaklarını dile getirdi. Ayrıca 20 bin üniversite öğrencisine ayda bin 500 lira burs vereceklerini ve tüm üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacaklarını vurguladı.

Altınok'a bu programlarda AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal ve partililer eşlik etti.

Turgut Altınok, katıldığı etkinlikleri sosyal medya hesabından da “31 Mart’ta zaferi birlik ve beraberliğimizin gücüyle alacağız! Kalecik’e ve Çankırı’ya selam olsun! “İfadeleri ile paylaştı.

i.jpg

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan da ziyaretleri sosyal medya hesabından “Kalecikliler Buluşmamızda baba ocağım Kalecik'in güzel insanlarıyla bir araya geldik, hemşehrilerimizle Keçiören'imiz ve Ankara'mız için hedeflerimizi konuştuk.” ifadeleriyle paylaştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.