ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Ankara'da çıkan ve Bolu'ya sıçrayan yangına dair açıklama: Yerleşim yerlerini korumak için...

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Şahinler Mahallesi’nde çıkan orman yangınına karşı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) hızlı bir müdahalede bulundu. Yangın, çevredeki yerleşim yerlerini tehdit etmeye başlayınca, ABB Başkanı Mansur Yavaş, belediye ekiplerinin tüm imkanlarını seferber ettiklerini açıkladı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Ankara'da çıkan ve Bolu'ya sıçrayan yangına dair açıklama: Yerleşim yerlerini korumak için...
Yayınlanma:

Mansur Yavaş, yangına 16 araç ve 35 personel ile müdahale edildiğini belirterek, "Ekiplerimiz, yerleşim yerlerini korumak için yoğun çaba gösteriyor. Kazan, Keresteciler, İvedik OSB ve Sincan itfaiyeleri ile Orman GM ekipleri de destek için bölgeye sevk ettik. Havadan ve karadan müdahaleyi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 5 saatttir devam eden ve Bolu'ya da sıçrayan yangının kontrol altına alınabilmesi için hem karadan hem de havadan yoğun bir çalışma yürütülüyor. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemese de yetkililer, yangının yerleşim alanlarına sıçramaması için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.