ABB Başkanı Yavaş'tan 27 Aralık için kutlama mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104'üncü yıl dönümünü yayınladığı bir mesaj ile kutladı.

ABB Başkanı Yavaş'tan 27 Aralık için kutlama mesajı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104'üncü yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

ATATÜRK'ÜN ANKARA'YA GELİŞİ TÜRK MİLLETİNİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 27 Aralık 1919 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümünü coşku ve gurur içinde kutladıklarını belirtti. Atatürk'ün Ankara'ya gelişini, Türk milletinin kaderini değiştiren ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bir sürecin başlangıcı olarak değerlendiren Yavaş, bu olayın sadece fiziksel bir varlık değil, aynı zamanda bağımsızlık ve özgürlük ideallerine olan bağlılığın bir simgesi olduğunu vurguladı.

ANKARA BAĞIMSIZLIK ATEŞİNİN YAKILDIĞI BİR KENT

Atatürk'ün liderliğindeki Türk milletinin Ankara'da bir araya gelerek ulusal birliğini güçlendirdiğini ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini attığını ifade eden Yavaş, başkentin sadece coğrafi bir mekan olmadığını, aynı zamanda bağımsızlık ateşinin yakıldığı bir kent olduğunu söyledi. Yavaş, bu önemli günde birlik ve beraberliği pekiştirerek başkenti daha aydınlık yarınlara taşıma sözü verdi ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ilham veren liderliği altında milli mücadele ruhunu koruma kararlılığına vurgu yaptı. Mesajını saygı ve rahmetle sonlandıran Yavaş, Milli Mücadele'nin lideri ve Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü Anadolu'nun kalbi olan Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümünü kutladığını belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.