ABB minik sporcular için turnuva düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan, Batıkent ve Çayyolu futbol okullarından gelen minik sporcular için turnuva düzenledi.

ABB minik sporcular için turnuva düzenledi
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kadın futboluna olan desteğini kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü, Kadın Futbol Takımı'na yeni yetenekler kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam ederken, 2005-2012 doğumlu genç oyuncuların katıldığı bir turnuva düzenledi.

krc-7824.jpg

Turnuvaya, Sincan, Batıkent ve Çayyolu futbol okullarından gelen altyapı oyuncuları katıldı ve saha içinde büyük bir heyecan yaşandı. Altyapıdaki bu genç futbolcular, ileride Kadın Futbol Takımı'nda yıldız olma yolunda ilk adımlarını attılar.

krc-7783.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kadın Takımı Altyapı Direktörü Erkan Güner, bu yıl ilki düzenlenen turnuvanın Ankara genelinde daha da yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini belirterek, altyapı çalışmalarının sürekliliğinin önemine vurgu yaptı. Güner, “Futbol gelişim gruplarımızla birlikte bir turnuva düzenledik. Bu turnuvaları sürekli hâle getireceğiz ki yetenekli çocukları hem cezbedelim hem de onları keşfedelim istiyoruz. Buradan yetiştirdiğimiz yetenekli çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmayı hedefliyoruz. Turnuva farklı yaş grupları arasında 6 takım olarak yapıldı. Bu turnuvayı tüm Ankara’ya yaymak istiyoruz” dedi.

krc-7760.jpg

MİNİK SPORCULAR VE AİLELERİNDEN ABB’YE TEŞEKKÜR

Turnuvada ter döken sporcular ve aileleri ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Murat Demirel: “Kızım turnuvaya katıldı. Güzel bir futbol izliyoruz. Mansur Yavaş’ın kadın futboluna verdiği destekleri biliyoruz. Bu turnuvaların çoğalmasını talep ediyoruz. Çocuklarımız turnuvada beklenilenin üzerinde bir performans sergiliyor.”

-Ezgi Naz Ergin: “11 yaşımdayım. 2 yıldır FOMGET’te forma giyiyorum. Çok güzel bir takım, iyi bir yerden başladığımı düşünüyorum çünkü çok iyi eğitimler alıyorum. Turnuvada çok güzel geçiyor. Mansur Yavaş Başkan’ıma çok teşekkür ederim.”

krc-7708.jpg

krc-7697.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.