ABB'den öğrencilere destek: 'KPSS Genel Tekrar Kampı' başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği projelerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Benim Hocam Yayıncılık ile yapılan iş birliğiyle düzenlenen "KPSS Genel Tekrar Kampı" 10 gün sürecek bir eğitim programı olarak başlıyor.

ABB'den öğrencilere destek: 'KPSS Genel Tekrar Kampı' başlıyor
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'KPSS Genel Tekrar Kampı' 10 gün sürecek bir eğitim programı olarak başlıyor.

Kamp, 25-30 Mayıs tarihleri arasında Genel Yetenek-Genel Kültür, 31 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında ise Eğitim Bilimleri üzerine odaklanacak şekilde düzenlenecek. Program, Ankara'nın önemli etkinlik mekanlarından Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin öğrenci dostu uygulamalarının bir parçası olarak hayata geçirilen bu eğitim kampıyla, KPSS sınavına girecek öğrencilere destek sağlanması amaçlanıyor. Türkiye genelinden yoğun katılımın beklendiği kampa öğrencilerin ilgisi büyük. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kamp, 09.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek ve katılımcılara nitelikli eğitim imkanı sunacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.