ABB'nin ücretsiz tatil kampları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca sürecek olan ücretsiz tatil kampları ile yaşlılar, engelliler, engelli refakatçileri, gazi ve şehit yakınları ile başarılı öğrencileri Akçay ve Akçakoca’daki sosyal tesislerde ağırlamaya başladı. İlk kafileler, yola çıktı.

ABB'nin ücretsiz tatil kampları başladı!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen tatil kamplarında ilk grup, toplamda 210 kişiden oluştu. Bu kapsamda, Balıkesir Akçay’daki sosyal tesise 120 başarılı öğrenci gönderilirken, Düzce Akçakoca’daki sosyal tesiste ise 90 yaşlı, gazi ve şehit yakını ile refakatçileri temiz ve güvenli bir ortamda tatil yapma fırsatı buldu.

kafile.jpg

GÜVENLİ VE TEMİZ TATİL İMKANI

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz, sezonun ilk misafirlerini uğurlarken şunları söyledi: “Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımız uhdesinde bulunan Balıkesir Akçay ile Düzce Akçakoca’daki sosyal tesislerimizin bu yılki ilk misafirlerini bugün yolcu ediyoruz. Akçay’daki sosyal tesisimizde 5, 6 ve 7. sınıf takdir ve teşekkür alan başarılı öğrencileri bu yaz da misafir edeceğiz. Diğer tesisimizde de yaşlı, engelli, şehit ve gazi yakını Ankaralı hemşehrilerimizin yaz boyu tatil yapmalarına vesile olacağız. Bu kapsamda ben hepsine iyi tatiller diliyorum, inşallah güzel bir şekilde tatillerini geçirir, tekrar Ankara’mıza dönerler.”

Misafirler, kendilerine sunulan bu fırsattan dolayı mutlu ve heyecanlı. Belediye yetkilileri, tatil kamplarının yaz boyunca devam edeceğini ve daha birçok Ankaralı’nın bu imkandan faydalanacağını belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.