Ahi Kadın Kooperatifleri Birliği tanıtım ziyaretlerine tam gaz devam ediyor

Ahi Kadın Kooperatifleri Birliği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ahi Kadınları, kooperatif birliği tanıtımı için Doğanlar Tarım Firmasının Genel Müdürü Nesrin Doğan’ı, EAG Demir Çelik Firması sahibi Erdoğan Bayraktar ve Selçuk Bayraktar ile İstikbal Mobilya Bölge Bayisi, Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı, AK Parti Ankara İl Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Kani Araz’ı ziyaret etti.

Ahi Kadın Kooperatifleri Birliği tanıtım ziyaretlerine tam gaz devam ediyor
Yayınlanma:

Çok kısa bir sürede organizasyonunu tamamlayan Ahi Kadın Kooperatifleri Birliği çalışmalarına devam ediyor. Kooperatif üretimlerinin yanı sıra Üst Birlik bünyesinde bulunan bütün kooperatiflere hibe destekleri alan Ahi Kadınları, kooperatiflerin ve üst birliğin tanıtım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Son olarak Ahi Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Gülcan Çavuş, Genel Koordinatör Abdullah Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri Doğanlar Tarım Firmasının Genel Müdürü Nesrin Doğan’ı, EAG Demir Çelik Firması sahibi Erdoğan Bayraktar ve Selçuk Bayraktar ile İstikbal Mobilya Bölge Bayisi, Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı, AK Parti Ankara İl Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Kani Araz’ı ziyaret etti.

Ziyarette Ahilik ve kooperatifçilik konularında yapılacak faaliyetler ile etkinliklerin istişareleri gerçekleştirildi. EAG Demir Çelik ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Gülcan Çavuş, “Değerli büyüğümüz Erdoğan Bayraktar ve evlatları Özgür Bayraktar ile Özlem Bayraktar bizleri güler yüzleri ile misafir ettiler. Kaman Cevizinin tanıtım misyonu çerçevesinde ceviz paketlerimizi hediye ettik. Bayraktar Ailesine şükranlarımızı arz ediyoruz.” diye konuştu.

Doğanlar Tarım Firmasının Genel Müdürü Nesrin Doğan ziyareti ile ilgilide konuşan Gülcan Çavuş, “Sermaye sahibi iş kadınları ile kooperatiflerimizin üreteceği projelerde ortak girişim yapabileceğimiz hususlar ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduk. Doğanlar Tarım ve Doğanlar Çelik firmalarının ülke ekonomimize ve tarım üreticilerine olan desteklerini öğrendik. Keza firmalarının ihracata yönelik çalışmaları konusundaki başarılarını öğrendik. Gurur duyduk. Başarıları daim olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

22.jpg

Genel koordinatör Abdullah Çavuş ise İstikbal Mobilya Bölge Bayisi, Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı, AK Parti Ankara İl Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Kani Araz’ı ziyareti ile ilgili, “Yöresel Ürün olan ve Coğrafi İşaret almış olan Cemele Biberinin kooperatiflerimiz üzerinden pazarlanması dahil pek çok proje üzerinde konuştuk. 10 ayda 10 kooperatif ve bir üst birlik kurmamız ve 10 kooperatife de hibe projesi çıkarmış olmamızdan dolayı bizlere tebriklerini ve takdirlerini ifade ettiler. Cemele de kurulmuş olan Tarımsal Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile iş birlikteliğimizin sağlanması hususunda tam destek verdiler. Kırşehir Sevdalısı Kani Araz başkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Aynı zamanda AK Parti Ankara İl Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olan Kani Araz başkana Yaklaşan yerel seçimlerde başarılar diliyoruz.” dedi.

33.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.