AHİD Başkanı Hilmi Yaman, belediye başkanları turuna çıktı

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Başkanı Hilmi Yaman, Ankara’nın çeşitli ilçelerindeki belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Yaman, Çamlıdere, Kızılcahamam, Ayaş ve Kahramankazan ilçelerinin belediye başkanlarını ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

AHİD Başkanı Hilmi Yaman, belediye başkanları turuna çıktı
Yayınlanma:

Başkan Yaman, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'ı ziyaret etti. Başkan Acar, bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada “ Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Sn. @hilmiyaman06’ı ve heyetini belediyemizde ağırladık. Nezaket, samimiyet ve teveccühleri için teşekkür ederim” açıklamalarında bulundu.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI AV. SELİM ÇIRPANOĞLU'NA ZİYARET

Kahramankazan Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu da Başkan Yaman’ı ağırladı. Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyesi resmi hesabı X üzerinden “Ankaralılar Derneği(AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, Başkanımız Selim Çırpanoğlu’nu makamında ziyaret edip, yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

ÇAMLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ADEM CEYLAN İLE GÖRÜŞME

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Başkan Yaman’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “ Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman ve beraberindeki heyet hayırlı olsun dilekleri ile ziyarette bulundu. Nezaket, samimiyet ve teveccühleri için teşekkür ederim.

AYAŞ BELEDİYE BAŞKANI İZZET DEMİRCİOĞLU'NA ZİYARET

Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu, Başkan Yaman’ı ağırladı. Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu ve Ayaş Belediyesi resmi hesabı X üzerinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

TÜM BAŞKANLAR MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Başkan Yaman’ın ziyaretleri, tüm belediye başkanları tarafından memnuniyetle karşılandı. AHİD’in yerel yönetimlerle kurduğu bu yakın ilişki, Ankara’nın gelişimine katkı sağlama amacı taşıyor. Başkan Yaman, ziyaretleri sırasında belediye başkanlarına desteklerini ileterek, ortak projelerde birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.