AK Parti Ankara Milletvekilleri farklı ilçelerde vatandaşların sorunlarını dinledi

AK Parti Ankara Milletvekilleri ve ilçe başkanları, Başkentte çeşitli ilçelerde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

AK Parti Ankara Milletvekilleri farklı ilçelerde vatandaşların sorunlarını dinledi
Yayınlanma:

Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Çankaya İlçe Başkanı Baran Karaduman ile birlikte Kızılay'daki Taksi-Dolmuş Depolama Alanı, Metro Altı ve Milli Müdafaa Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Sarıeroğlu, ayrıca Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ile birlikte Mamak ilçesinin Kutlu Mahallesi'ndeki esnafla da bir araya geldi.

AK Parti'nin bir diğer Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Kalecik İlçe Başkanı Satılmış Karadoğan ile birlikte Kalecik'teki pazar esnafını ziyaret etti. Yıldız, esnafla yaptığı görüşmelerde yerel sorunları ve çözüm önerilerini dinledi.

Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ise Akyurt Şoförler Odasını ziyaret ederek ulaşım esnafıyla bir araya geldi. Ulaşım altyapısı ve sektördeki sorunlar üzerine görüşmeler yapan Çam, esnafın beklentilerini not aldıklarını ve çözüm önerilerini değerlendirileceğini belirtti. Çam, Akyurt'ta birçok noktada vatandaş ve esnafla da bir araya geldi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.