AK Parti belge paylaştı: Ankara Büyükşehir okulların talebini reddetti iddiası

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın, okulların belediye ekipleri tarafından temizlenmesinin engellendiğini söylemesinin ardından başlayan tartışmalar yeni bir boyut kazandı. AK Parti ABB Meclis Üyesi Fatih Ünal, Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz aylarda okullardan gelen çeşitli talepleri reddettiğine dair belge paylaştı. Ünal, "Mansur Yavaş'ı samimi olmaya davet ediyorum" dedi.

AK Parti belge paylaştı: Ankara Büyükşehir okulların talebini reddetti iddiası
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BERAT TEMİZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Başkentteki bazı okullara sağladığı temizlik desteği gündemdeki yerini koruyor. Bazı okulların destek talebini geri çekmesi ve temizliğe giden ekiplerin engellenmesi üzerine Mansur Yavaş "Buradaki engellemeler bizi hayrete düşürüyor" ifadeleriyle tepki göstermişti. Ankara gündemindeki temizlik tartışmaları yeni bir boyut kazandı.

AK PARTİ'DEN BELGELİ İDDİA

AK Parti Keçiören ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Ünal, sosyal medya hesabından belge paylaşarak yeni bir iddiada bulundu. Ünal, Çankaya, Yenimahalle ve Keçiören'deki bazı okulların çevre düzenleme ve bakım onarım taleplerinin Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli gerekçelerle reddedildiğini söyledi.

belge.jpg

Fatih Ünal, "Dert okullar falan değil. Okullarımızın eğitim kalitesini arttırmak için zaman zaman Ankara Büyükşehir Belediyesinden talepleri oluyor. Şimdiye kadar bu taleplerin bir çoğunu farklı gerekçelerle değerlendirmeye bile almayan Mansur Yavaş'ı samimi olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

YALÇIN "TİYATRO" DEDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın da tartışmaya dahil oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yalçın, "Mansur Yavaş'ın temizlik tiyatrosu" dedi.

Yalçın, Mansur Yavaş'ın temizlik malzemesiyle Ankara'nın tüm okullarını "temizliyormuş" algısı oluşturmaya çalıştığını öne sürdü. Yalçın, "Mansur Yavaş belediye başkanı olduğunu hatırlamalı, temizlik yapacaksa ilk önce Ankara'nın mazgallarını temizlemekle işe başlamalı, kurumların işleyişine de manipülasyon oluşturacak şekilde karışmamasını tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.