AK Partili Nihat Yalçın'dan Mansur Yavaş'a temizlik eleştirisi: "Ankara'nın mazgallarını temizlemekle işe başlamalı"

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın okul temizleme politikasına yönelik eleştirilerinde bulundu.

AK Partili Nihat Yalçın'dan Mansur Yavaş'a temizlik eleştirisi: "Ankara'nın mazgallarını temizlemekle işe başlamalı"
Yayınlanma:

AK Partili Nihat Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik temizlik eleştirilerinde bulundu. Yalçın, Yavaş’ın Ankara'daki okulları temizlik malzemeleriyle "temizliyormuş algısı" oluşturmaya çalıştığını belirterek, bu tür girişimlerin devlet kurumlarını yıprattığını savundu.

Mansur Yavaş'ın, ilçe belediyelerin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk sahasına girmesi halinde şikayet edeceğini dile getirdiği videoyu paylaşarak bu açıklamayı yapan Yavaş'ın şu anki tavrını eleştiren Yalçın, bu tutumun devlet adabına uymadığını ifade etti. Yalçın, "Mansur Yavaş, belediye başkanı olduğunu hatırlamalı, temizlik yapacaksa ilk önce Ankara'nın mazgallarını temizlemekle işe başlamalı." şeklinde konuştu ve Yavaş’ın devlet kurumlarına manipülasyon yaratacak şekilde müdahale etmemesi gerektiğini belirtti.

Yalçın ayrıca, sosyal medyada yayımlanan bir video üzerinden Mansur Yavaş'ı eleştirerek, bu görüntülerin "ikircikli bir yaklaşımın kanıtı" olduğunu ileri sürdü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.