AKK Başkanı Yılmaz'dan ilçe belediye başkanlarına ziyaret

Ankara Kent Konseyi (AKK), ilçe belediye başkanlarıyla iş birliğini güçlendirmek amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz önderliğindeki heyet, son olarak Çamlıdere, Kızılcahamam ve Kahramankazan Belediye Başkanlarını makamlarında ziyaret etti.

AKK Başkanı Yılmaz'dan  ilçe belediye başkanlarına ziyaret
Yayınlanma:

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ziyaretlerde ilçe belediye başkanlarına AKK'nin çalışma grupları ve yürütme kurulu üyelerini tanıtarak yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Yılmaz, seçimlerde gösterdikleri başarılar dolayısıyla belediye başkanlarına tebriklerini ileterek, ortak akıl ilkesi gereği iş birliğine her zaman açık olduklarını vurguladı.

akk.jpg

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ise AKK'ye teşekkür ederek, kent kültürü adına yaptıkları çalışmalar için memnuniyetini dile getirdi. Yeni dönemde AKK ile iş birliğini artırarak ilerlemek istediklerini belirten Ceylan, “Ortak akıl ilkesi ve katılımcı yönetim anlayışıyla, Çamlıdere'mizi ve Başkentimizi ileriye taşıma gayretinde olacağız.” dedi.

Ankara Kent Konseyi, ilçelerle iş birliği içinde daha fazla projeye imza atmak ve Ankara'nın her köşesindeki paydaşlarla birlikte hareket etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.