Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Battalgazi ve Solfasol Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarlarıyla görüşen Tiryaki, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Tiryaki, vatandaşın taleplerini dinledi.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Yayınlanma:

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Battalgazi ve Solfasol Mahallelerinde, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Göreve geldikten kısa bir süre sonra mahalle muhtarlarıyla buluşan ve mahallelerin istek ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alan Tiryaki, mahallelinin taleplerini dinledi.

baskan-tiryaki-mahalle-ziyareti-2024-1.jpg

Başkan Tiryaki, mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Tiryaki, ilk olarak mahalledeki parklarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Tiryaki, Battalgazi Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret etti.

baskan-tiryaki-mahalle-ziyareti-2024-3.jpg

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Tiryaki, vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Tiryaki, daha sonra Solfasol Mahallesi’nde, Ankara’nın manevi mimarı Hacı Bayram Veli’nin doğduğu evde ve yapımı devam eden külliyede incelemelerde bulundu. Bir süredir devam eden çalışmaları yakından inceleyen Tiryaki, belediye personelinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

baskan-tiryaki-mahalle-ziyareti-2024-4.jpg

Başkan Tiryaki’ye Altındağlı vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.