Yüksel Arslan'dan Fetullah Gülen açıklaması: Türk gençleri kalbini vicdanını ve aklını hiç kimseye kiraya vermemeli

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada, sert ifadeler kullandı.

Yüksel Arslan'dan Fetullah Gülen açıklaması: Türk gençleri kalbini vicdanını ve aklını hiç kimseye kiraya vermemeli
Yayınlanma:

Amerikan piyonu olarak nitelendirdiği Gülen’in ölümünü değerlendirirken, Türkiye’nin bu tür belalara bir daha bulaşmaması gerektiğini vurguladı. Arslan, Türk gençlerinin akıllarını ve vicdanlarını kimseye kiraya vermemesi gerektiğini belirtti.

"AMERİKAN HİMAYESİNDE YAŞAYIP ÖLMEK AŞAĞILAYICI"

Yüksel Arslan, FETÖ liderinin Amerika'nın himayesinde büyüdüğünü ve nihayetinde aynı topraklarda öldüğünü hatırlatarak, bu durumu "Sömürgeci ve soykırım destekçisi Amerika’nın istihbarat desteğiyle palazlanmak ve orada ölmekten daha aşağılayıcı bir yaşam ve ölüm olabilir mi?" sözleriyle eleştirdi.

"FETÖ’NÜN KİRLİ AHLAKI DA BU ÜLKEDE ÖLMELİ"

Arslan, FETÖ’nün sadece bir kişi olmadığını, onu yönetenlerin aynı zamanda ona tapan herkesi de yönettiğini ifade etti. Gülen'in ölümünün ardından FETÖ’nün gammazlık, şantaj, takiyye ve kumpas dolu kirli ahlakının da Türkiye'de yok olmasını dileyen Arslan, bu çirkin zihniyetin son bulması gerektiğini söyledi.

"GENÇLERİMİZİ KİMSEYE TESLİM ETMEMELİYİZ"

Açıklamasında Türk gençlerine seslenen Yüksel Arslan, gençlerin zihinlerini ve vicdanlarını kimseye teslim etmemesi gerektiğinin altını çizdi. FETÖ'nün karanlık etkisinden ders çıkarılması gerektiğini belirten Arslan, gelecekte benzer tehditlerle karşılaşmamak için bilinçli ve özgür bireyler yetiştirmenin önemine vurgu yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.