Altındağ Belediyesi, 4,5 yılda öğrencilere 49 bin kitap desteği verdi

Altındağ Belediyesi, sınava girecek öğrencilere 4,5 yılda 49 bin TYT ve LGS hazırlık kitabı desteği verdi.

Altındağ Belediyesi, 4,5 yılda öğrencilere 49 bin kitap desteği verdi
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi eğitime desteğini bu dönem de sürdürdü. Asım Balcı yönetimindeki Altındağ Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrencileri yalnız bırakmadı.

Altındağ ilçesinde ikamet eden 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerine 4,5 yılda binlerce kitap hediye edildi.

4,5 yıldır Altındağlı öğrencilere destek olmak için her türlü fedakarlığı gösterdiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Altındağlı gençlerimizin sınav stresine bir nebze olsun ilaç olabildiysek ne mutlu bize.” dedi.

İlçedeki her öğrencinin aynı imkanlara sahip olmadığını belirten Başkan Balcı, öğrencilerin kaynaklara rahat ulaşamaması ya da imkanlarının el vermemesi nedeniyle eğitim seferberliği yürüttüklerini ifade etti.

altindagegitim.jpg

"YETER Kİ DERS ÇALIŞSINLAR..."

Ek ders alamayan, kaynak kitap bulamayan öğrencilerin kalmaması için gereken her şeyi yaptıklarının altını çizen Balcı, "Dağıttığımız bu kitaplar, aynı zamanda geçmiş dönem konularının da tekrarı niteliğinde olduğu için, öğrenci kardeşlerimizin büyük beğenisini topluyor. Öğrencilerimiz yeter ki derslerine çalışsın, hedeflerinden uzaklaşmasın. Biz daima yanlarındayız.” dedi.

Sınava hazırlanan öğrenciler, kendilerini unutmayan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’ya ve Altındağ Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.