Altındağlı kadınlar için tiyatro etkinliği!

Altındağ Belediyesi, kadınları kültür ve sanat dünyasıyla buluşturmaya devam ediyor. Yıl boyunca pek çok etkinlikle Altındağlı kadınların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan belediye, tiyatro tutkusunu yeniden yaşatıyor.

Altındağlı kadınlar için tiyatro etkinliği!
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi tarafından başlatılan tiyatro seferberliği kapsamında, Altınpark ve Seyfi Demirsoy Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri, eşleriyle birlikte 'Eski Dünya Efsanesi' adlı oyunu izledi.

HAFTA SONUNA KADAR 250 KİŞİ GELECEK

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, diğer merkezlerden de sırasıyla kadınları tiyatroya götüreceklerini belirterek, “Tüm merkezlerimiz sezonun son oyunlarını izleme fırsatı bulacak” dedi.

Tiryaki, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Altındağ'ın yine kültür ve sanatın başkenti olması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kültür ve sanat sezonunun kapanmasına çok kısa bir süre kalsa da, Altındağlı kadınlarımızı sezonun en sevilen oyunlarıyla buluşturuyoruz. 60 kişilik gruplar halinde ve eşleriyle birlikte keyifli zaman geçiriyorlar. Hafta sonuna kadar inşallah 250 kişiyi tiyatroya götürmüş olacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.