Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar'da vatandaşlarla bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar'da Belediye Başkanı Burcu Köksal'la birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar'da vatandaşlarla bir araya geldi
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kardeş Şehir Buluşması kapsamında Afyonkarahisarlı vatandaşlarla bir araya geldi. Yavaş, Afyonkarahisar ile Ankara arasındaki kardeş şehir ilişkilerini daha da güçlendirdiklerini belirterek, birliğin ve mutluluğun daim olmasını temenni etti. Yavaş, kendilerini ağırlayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a ve Afyonkarahisarlı vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

1-002.jpg

ÇİFTÇİLERLE TOHUM EKTİ

Etkinlik kapsamında, Mansur Yavaş ve Burcu Köksal, yerel tarıma destek vermek amacıyla önemli bir projeyi hayata geçirdi. Çiftçilerin yerel üretimini canlandırmak için arpa, buğday ve çörek otu tohum ekimi gerçekleştirildi. Burcu Köksal, Mansur Yavaş’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, yerel üretimi güçlendirecek projelere birlikte devam edeceklerini vurguladı.

2-002.jpg

Ziyaretler sırasında Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Zafer Müzesi'ni ziyaret etti.

Ayrıca Yavaş, Afyonkarahisar esnafıyla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Halkın sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.