Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kamyoncu ve nakliyeci esnafıyla bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kamyoncu ve nakliyeci esnafıyla bir araya gelerek 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kamyoncu ve nakliyeci esnafıyla bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: ''Belediyecilik anlayışımız gereği göreve geldiğimiz ilk günden beri esnafımızı dinledik, anlattık, ortak akıl paydasında buluştuk. Başkentimiz için birlik içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz.'' dedi.

YAPTIĞIMIZ İŞLERİN HESABINI VERDİK

Ankara ve Ankaralılar için yaptıklarını anlatan Yavaş: ''Biz farklı bir belediye başkanlığı yaptık. 5 yıldır Ankara'nın parasını çar çur etmeden çalıştık. Bir Allah'ın kulunu ayırmadık. Ankara halkının parasını Ankaralı için harcıyoruz. Ne yurt dışından ağaç getiriyoruz, ne de çılgın proje yapıyoruz deyip, Ankara halkının bize verdiği paraları çöp projelere yatırmıyoruz. Bütçemiz önceki 5 yıla göre yüzde 50 azaldı. Emeklilerin durumunu görünce ne yapalım hükümet zam yapmadı deyip seyredemedik. O insanlar bütün bedeniyle 30-40 yıl çalışmak suretiyle bu yaşlara geldiler. Artık bir çoğu 2'nci bir işte de çalışamaz durumda. Kimse bunlara ne yersin ne içersin diye sormadı. 27 bin 500 emekliye her ay nakit yardımı, 400 lira et yardımı 500 lira da doğalgaz yardımı yapıyoruz ki bu yaşından sonra kimsenin eline muhtaç olmasın diye. Bizler, öncekiler kadar kavşak yaptık, bizler öncekiler kadar asfalt yaptık. Ama hiç bir yere kavşağımız hayırlı olsun yazmadık. Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kavşağı şu kadar liraya yapmıştır diyerek yaptığımız işlerin hesabını verdik. En büyük projemiz Ankara halkını zengin etmek demiştik, inşallah o yönde de çalışıyoruz. Pandemi yaşadık. Paket dağıtmayı kaldırdık biz artık. Ama pandemi döneminde bu da olmadı. Mecburen paket dağıtılacaktı. Ne yaptık? Nakliyecilerle iş birliği yapmak suretiyle, erzakları dağıttırmak suretiyle, nakliyecilerin de aynı zamanda para kazanmasını hem evinde oturanların ihtiyaçlarını karşıladık. Bu vesileyle öncelikle lojistik üssüne çok teşekkür ediyorum. Deprem bölgelerine en fazla kamyonu lojistik üssü temin etmiştir.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.