Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Mersin'de büyük ilgi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile birlikte Mersin’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yavaş'a Mersin ve Mut'ta ilgi büyüktü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Mersin'de büyük ilgi
Yayınlanma:

İlk olarak CHP Mut İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Yavaş, burada kendilerini coşkuyla karşılayan Mutlu hemşehrilerine hitap etti. Ziyarette, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Mersin Milletvekilleri Hasan Ufuk Çakır ve Gülcan Kış, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mut Belediye Başkanı Murat Orhan ve Silifke Belediye Başkanı Opr. Dr. Mustafa Turgut gibi isimler de yer aldı.

2-002.jpg

Yavaş, daha sonra Mut Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ne katıldı. Festivalde yaptığı konuşmada, "Mut'a geldik, mutlu olduk" diyen Yavaş, belediye olarak halkın yanında olduklarını ve "çılgın projeler" yerine vatandaşlara hizmet etme amacı taşıdıklarını vurguladı.

"ESAS REKORTMEN BURADA"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Mersin’deki başarılarına da değinen Yavaş, "60.5 diye beni Türkiye rekortmeni ilan ettiler. Ama burada asıl rekortmen oturuyor. Mersin’deki oy artışı Ankara’dan fazla," sözleriyle Seçer’i selamladı. Yavaş, CHP’li belediyelerin sağladığı başarıların partinin oy oranlarını artırdığına dikkat çekerek, "Birlikte çalışarak, halkımıza daha iyi hizmet sunma yolunda kararlıyız." dedi.

Ziyaret boyunca gösterilen misafirperverlik için Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’a ve yerel yöneticilere teşekkür eden Yavaş, Mersin halkıyla birlikte olmanın kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.