Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehrin birçok yerinde projelerini hayata geçiriyor: Çubuk ve Elmadağ'da çalışmalarda sona gelindi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te devam eden projelerine dair önemli detayları kamuoyu ile paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehrin birçok yerinde projelerini hayata geçiriyor: Çubuk ve Elmadağ'da çalışmalarda sona gelindi
Yayınlanma:

6 Mart 2024'te ihalesi yapılan Çubuk Dağkalfat Köy Konağı inşaatı hız kesmeden sürerken ayrıca, Çubuk’un Yazır Mahallesi'nde de Ürün İşleme Tesisi inşaatı da aynı hızla ilerliyor.

e.jpg

ELMADAĞ KESİMHANE BİNASI'NDA SONA DOĞRU

Büyükşehir Belediyesi, modern, sağlıklı ve güvenli bir tesis olarak planlanan Elmadağ Kesimhane Binası’nın yapımına da devam ediyor. İhalesi 24 Ağustos 2022'de gerçekleştirilen bu proje, bölgedeki hayvancılık faaliyetlerine büyük katkı sağlamayı hedefliyor.

be.jpg

ASFALTLI YOLLAR ARTIYOR

Şehir içi ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek için yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Beypazarı, Keçiören, Kahramankazan ve Çankaya ilçelerinde birçok cadde ve yolda asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Beypazarı'nda Başören- Köst Mahallesi arası bağlantı yoluna, Keçiören'de Ahmet Şefik Kolaylı, General DR. Tevfik Sağlam, Kadızade Rumi ve Porsuk Caddesi ile 1425. Cadde'ye, Kahramankazan'da Cemil Meriç Caddesi'ne Çankaya'da Ziyabey ve Ceyhun Atuf Kansu Caddesine asfalt serim işlemi sona erdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ilçelerde devam eden projelerle ilgili bilgi verdi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.