Ankara Büyükşehir Belediyesine yeni başkan vekili

Ankara siyasetinde hareketli günler yaşanıyor. Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık görevden alınırken, Ankara Büyükşehir Belediyesinde ise yeni bir atama gerçekleşti. Mamak ve ABB Meclis Üyesi Aycan Demir'in, Büyükşehir Belediye Başkanvekili olarak seçildiği öne sürüldü.

Ankara Büyükşehir Belediyesine yeni başkan vekili
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesinde yeni başkanvekili belli oldu. Mamak ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Aycan Demir'in, Büyükşehir Belediye Başkanvekili olarak görevlendirildiği ifade edildi.

Demir'in, Ankara Büyükşehir ve Mamak Belediye Meclis Üyesi Fırat Gökçe'nin yerine başkanvekili olarak atandığı iddia edildi. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama ise gelmedi.

aycan-demir.jpg

MAMAK'TA BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in ilk atadığı Başkan Yardımcısı olan Ertan Işık da dün görevden alınmıştı. Konuya ilişkin Işık ve Mamak Belediyesi sessizliğini korurken, belediyenin resmi internet sitesindeki 'Başkan Yardımcıları' bölümünden Işık'ın adının ve fotoğrafının kaldırıldığı görülmüştü.

MHP'Lİ İSİM İSTİFA ETMİŞTİ

MHP Ankara İl Başkanlığı, Sincan ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Adnan Taha Tuğrul'un partiden istifa ettiğini duyurdu. Tuğrul, MHP Ankara İl Başkanlığının kararı doğrultusunda istifa ettiğini belirterek "Ankara ve Sincan ilçemizdeki çalışmalarımı bağımsız meclis üyesi olarak sürdüreceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.