Ankara Gölbaşı'nda coşkulu 19 Mayıs kutlaması

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde coşkulu bir programla kutlandı.

Ankara Gölbaşı'nda coşkulu 19 Mayıs kutlaması
Yayınlanma:

19 Mayıs programına, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Burhan İnan, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Doğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

0f5a7428.jpg

Program, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gönderdiği mesajın okunmasıyla başladı.

0f5a7514.jpg

Daha sonra protokol üyeleri çeşitli branşlarda başarı kazanan okulların öğrencilerinden oluşan takımlara ödüllerini verdi. Ardından öğrenciler oratoryo, halk oyunları, flama ve spor gösterileri sergiledi.

0f5a7430.jpg

Programın devamında, Türkiye Oryantirink Federasyonu, Gölbaşı Belediyesi ve Park Eymir Sakinleri Derneği iş birliğiyle Atatürk Sahil Parkı'nda Oryantirink Şenliği düzenlendi.

0f5a7545.jpg

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, şenliğin yarışma açılışını yaptı.

0f5a7442.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajında, 19 Mayıs'ın Milli Mücadele'nin başladığı gün olduğu ve Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde emperyalist güçlere karşı direnişini simgelediği vurgulandı.

0f5a7578.jpg

Ayrıca, gençlere destek verilerek Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma atılımlarının gerçekleştirilmesinde önemli bir rol oynadıkları belirtildi. Mesajda, gençlerin Türkiye'nin geleceğine güç katacağı vurgulanarak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tebrik edildi ve Kurtuluş Savaşı kahramanları saygıyla anıldı.

0f5a7437.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.