Ankara Gölbaşı Belediyesinin hummalı çalışması ilçe sakinlerinden takdir topluyor

Ankara Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sabahın ilk ışıklarıyla başladıkları mesaiyle ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı Belediyesinin hummalı çalışması ilçe sakinlerinden takdir topluyor
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sabahın ilk ışıklarıyla mesaiye başlıyor. Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamada her gün görev yerlerine dağılan personel, hummalı çalışmalar yürütüyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında; İncek TOKİ bölgesine yeni bir oyun parkı kuruldu. Oyun grupları ve kamelyalar yerleştirilen parka, kilit taşları döşenerek yerlere kum serildi. Parkın yeşil alan çalışmalarını da tamamlayan ekipler, Gölbaşı’nın girişinde bulunan Şelale Parkı’ndaki havuzun da bakımını yaptı.

Konya Yolu’nda ağaç dikimi ve peyzaj çalışması yürüten ekipler, Alparslan Türkeş Parkı’nda genel temizlik çalışmalarını da yaptı.

golbasibelediyesi1.jpg

Yapılan açıklamada ekiplerin gece gündüz çalışmalarına devam ettiğini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Tüm birimlerimizle daha temiz daha yaşanabilir Gölbaşı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz her zaman sahada. Nerede ihtiyaç varsa ekiplerimizi oraya yönlendiriyoruz. Gölbaşı’mızın her bir köşesine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Gölbaşımız için ne yapsak az.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.