Ankara Gölbaşı'nda buz pateni ve tırmanma kurslarına yoğun ilgi

Ankara’nın Başkent oluşunun 100. yıl dönümü olan 13 Ekim'de hizmete açılan 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu’ndaki ücretsiz kurslara Gölbaşılı çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Ankara Gölbaşı'nda buz pateni ve tırmanma kurslarına yoğun ilgi
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesi çocukların yüzünü güldürdü. 6-12 yaş arası çocukların ücretsiz yararlandığı kurslarda buz pateni ve tırmanma hizmeti sunuluyor.

100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonundaki kurslardan çocukları için yararlanmak isteyen vatandaşlar her ayın son haftası salı, çarşamba ve perşembe günleri tesise gelerek başvuru yapabiliyor.

Tesiste hafta içi 18.00’den 20.00’ye kadar, hafta sonu 09.00’dan 13.00’e kadar ücretsiz temel eğitim kursları veriliyor.

kayak.jpg

Tesisten kurslar dışındaki serbest saatlerde diğer vatandaşlar da yararlanabiliyor. Tesisteki hizmetlerde hafta içi 08.00’den 17.00’ye kadar, hafta sonu 14.00’den 20.00’ye kadar serbest saat uygulaması bulunuyor.

Tırmanma için alanında uzman 1 eğitmen ve buz pateninde ise alanında uzman 2 eğitmen tarafından çocuklara eğitim veriliyor.

tirmanma.jpg

TESİS ÜCRETSİZ

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, tesise ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Tesisimizde, Türkiye Buz Pateni Federasyonu ve Türkiye Dağcılık Federasyonu’na ait sporcular antrenman yapabiliyor. Kıymetli evlatlarımız, gençlerimiz de burada hem tırmanma hem de buz pateni sporlarıyla tanışıp tesisimizin keyfini çıkarıyor. Buz pateni ve tırmanma salonunun bulunduğu tesisimiz ücretsiz olarak hizmet veriyor.”

Gölbaşı için hayata geçirdikleri projeleri de paylaşan Başkan Şimşek, “Gölbaşı’mızı Basketbol, Futbol, Tenis, Bilardo, Bovling, Binicilik, Yüzme, Jimnastik, Motor Sporları ( Drift ve Otomobil Festivali ) dallarında en üst düzeyde temsil edilecek bir yapı haline getirdik. 7’den 70’e herkesi spora yönlendirmek, aynı zamanda sağlıklı nesillerin yetişmesini sağlamak amacıyla birçok projeye imza attık, atmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.