Ankara Kulübü Derneği Başkanı Özaslan'dan Beşikçioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, dernek yöneticileri, Seymen ve Bacıerenlerden oluşan heyet ile birlikte Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ankara Kulübü Derneği Başkanı Özaslan'dan Beşikçioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, dernek yöneticileri, Seymen ve Bacıerenlerden oluşan heyeti makamında ağırladı.

Görevinde başarılar dileyen Metin Özaslan ziyarette, Ankara Kulübü Derneğinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Seymenlik Geleneğini ve 27 Aralık Ruhunu Yaşatın" direktifiyle 1925'te kurulduğunu ve o tarihten bugüne Başkent Ankara'nın tarihi, kültürel her türlü mirasını koruyup, yaşatan köklü bir sivil toplum temsilcisi olduğunu söyledi.

11111-9.jpg

Ankara Kulübü Derneğinin temel değerleri ve ilkeleri üzerine konuşan Özaslan, dernek bünyesinde sürdürülen Seymenlik ve Bacıerenlik faaliyetleri ile ferfene ve saya gezisi gibi yaşatmaya çalıştıkları geleneksel kültür hakkında Beşikçioğlu'na bilgi verdi.

11111-11.jpg

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu da Genel Başkan Dr. Metin Özaslan başkanlığındaki Ankara Kulübü Derneği heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İyi dilekleri için konularına teşekkür eden Beşikçioğlu, buluşmada; karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Konuşmaların ardından Genel Başkan Dr. Metin Özaslan tarafından, Ankara Kulübü Derneği üyelik formunu da dolduran Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na günün anısına Ankara'nın simgesi 'Seymen' heykeli takdim edildi.

Ayrıca Ankara Kulübü yayını olan kitaplar ile Ankara Kulübü'ne ait "Geleneksel Ankara Ezgileri" albümü de Başkan Beşikçioğlu'na hediye edildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.