Ankara Milletvekili Koray Aydın'dan Gaziantep çıkarması: "Güveni ve sağduyuyu hakim kılmak için çalışmaya devam edeceğiz"

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından bugün Gaziantep’e giderek bölge halkı ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Ankara Milletvekili Koray Aydın'dan Gaziantep çıkarması: "Güveni ve sağduyuyu hakim kılmak için çalışmaya devam edeceğiz"
Yayınlanma:

Aydın, Gaziantep ziyaretini resmi sosyal medya hesabından duyurarak, vatandaşlarla ekonomik kriz, liyakat eksikliği, güvenlik endişeleri ve sığınmacı sorunu gibi konularda kapsamlı istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Koray Aydın, paylaşımında, Gaziantep'te Türkiye’nin geleceğine dair kaygıları olan vatandaşlarla buluşarak toplumun yaşadığı sıkıntıları dinlediğini ifade etti. “Ekonomik sorunların yakıcılığı, ehliyet ve liyakatin çöküşü, güvenlik zafiyetleri ve sığınmacıların yarattığı sorunlara karşı millete umut olmak yerine teröristlere umut olmayı seçen siyaset kurumuna rağmen güveni ve sağduyuyu hakim kılmak için çalışmaya devam edeceğiz.” diyen Aydın, Türkiye’nin geleceğine dair güveni yeniden tesis etme vurgusu yaptı.

Gazianteplilere misafirperverlikleri için teşekkür eden Aydın, “Bizimle ekmeğini bölüşen, dertlerini ve fikirlerini paylaşan herkese gönülden teşekkür ediyorum.” diyerek, kentte güçlü bir dayanışma ruhu hissettiğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.