Ankara Üniversitesinden anlamlı ziyaret!

Ankara Üniversitesi Hayvan Dostları Öğrenci Topluluğu, Çankaya Belediyesinin Mühye’de bulunan Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara Üniversitesinden anlamlı ziyaret!
Yayınlanma:

Ankara Üniversitesi Hayvan Dostları Öğrenci Topluluğunun gerçekleştiği ziyarete, çoğunluğunu Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu topluluk üyeleri katıldı. Topluluk üyeleri, merkezin yavru bölümünde kalan can dostlarla ilgilenerek sevgi dolu anlar yaşadı.

ankuni.jpg

Veteriner Fakültesinden Dr. Bülent Baş'ın önderliğinde gerçekleşen ziyarette, öğrenciler merkezin çeşitli bölümlerini gezme fırsatı buldu. Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin yavru bölümü, ameliyathane binası ve muayene binasını inceleyen öğrenciler, Çankaya Belediyesinin uzman veteriner hekimlerinden merkezin sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgi aldı.

Eğitim hayatlarına katkı sağlayan bu ziyaret, öğrenciler için oldukça verimli ve öğretici oldu. Ziyaret sırasında, Çankaya Belediyesinin veteriner hekimi eşliğinde yavru bir köpeğe yapılan müdahaleye katılan öğrenciler, pratik deneyim kazanma şansı yakaladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.