Ankara Yenimahalle’de 'çocuk kavgası' faciayla sonuçlandı: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, çocuklar arasında çıkan kavga ailelerin de dahil olmasıyla trajik bir olaya dönüştü. Yaşanan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybederken, bir çocuk ise ağır yaralandı.

Ankara Yenimahalle’de 'çocuk kavgası' faciayla sonuçlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Yayınlanma:

Ankara'daki talihsiz olay Yenimahalle'nin Anadolu Mahallesi'nde 485. Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 13 yaşındaki M.N.A. ile yaşıtı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından M.N.A., durumu babası Mustafa Arslan'a (45) iletti. Bunun üzerine baba Arslan, oğlunu yanına alarak diğer çocuğun evine gitti. Ancak iki aile arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve karşı aileden Abdülbaki Işık (19), baba Mustafa Arslan ve oğlu M.N.A.'yı bıçakladı.

Olay yerine çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Mustafa Arslan’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan 13 yaşındaki M.N.A. ise hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Polis ekipleri, saldırgan Abdülbaki Işık'ı gözaltına aldı. M.N.A.'nın hayati tehlikesi ise devam ediyor.

aw294766-02.jpg

MAHALLE SAKİNLERİNİN ŞAHİTLİĞİ

Olay anına tanık olan mahalle sakini Zeynep Berk, kavganın ardından yaşananları anlatarak, "Evdeydim ve birden dışarıdan yüksek sesler gelmeye başladı. Balkona çıktığımda birçok polis arabası vardı. Bir kadın ve kızları çığlıklar atıyordu, herkesi sakinleştirmeye çalıştık. Olayın ne olduğunu anlamaya çalışırken baba ve oğlunun bıçaklandığını öğrendik." dedi.

aw294766-01.jpg

Bir başka mahalle sakini Ahmet Dursun ise dışarıdan gelen bağırış seslerini duyduğunu belirterek, "Balkona çıktığımda çocuğun 'baba' diye bağırdığını gördüm. Çocuğun göğsü kan içindeydi ve kısa süre sonra yere düştüler. Olayın tam detayını bilmiyorum, ama kavgaya karışan iki kişi olay yerinden hızla kaçtı" şeklinde konuştu.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.