Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Enderhan Karakoç atandı

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı olarak görev yapmış olan Prof. Dr. Enderhan Karakoç, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına atandı. Bu yeni göreviyle birlikte Prof. Dr. Enderhan Karakoç, iletişim alanındaki bilgi ve tecrübelerini Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde öğrencilere ve akademik kadroya aktaracak.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Enderhan Karakoç atandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Prof. Dr. Enderhan Karakoç, yeni görevine atanmasını sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Prof. Dr. Enderhan Karakoç, "23.08.2024 tarihi itibariyle Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu’na teşekkür ederim." ifadelerini kullanarak, bu önemli görevi üstlenmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İLETİŞİM ALANINDAKİ ÇALIŞMALARA LİDERLİK EDECEK

Paylaşımında, kendisini bu göreve layık gören Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu'na teşekkür eden Prof. Dr. Enderhan Karakoç, yeni görevinde üniversitenin İletişim Fakültesi'ne katkıda bulunmayı hedeflediğini belirtti. Karakoç, bu görevi devralarak üniversitenin iletişim alanındaki çalışmalarına ve akademik gelişimine liderlik edecek.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.