Ankara'da bayram çilesi: 30 Ağustos Zafer Bayramında 'ücretsiz' ulaşım işkenceye döndü

Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, toplu taşıma duraklarında çileye dönüştü. Ankara'nın birçok noktasında vatandaşlar otobüslere binebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu ve gelmeyen otobüslere isyan etti.

Ankara'da bayram çilesi: 30 Ağustos Zafer Bayramında 'ücretsiz' ulaşım işkenceye döndü
Yayınlanma:

Bayram dolayısıyla toplu taşımanın ücretsiz olduğu Başkent'te, birçok noktada vatandaşlar otobüs beklerken sıcaktan ve uzun bekleyişten dolayı zor anlar yaşadı. Sıhhiye'deki Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi önündeki duraklarda, otobüslerin yaklaşık 40 dakika boyunca gelmemesi nedeniyle duraklarda çift taraflı uzun kuyruklar oluştu.

b.jpg

SICAK HAVADA OTOBÜS BEKLEME ÇİLESİ

Yakıcı güneşin altında yarım saati aşkın süre beklemek zorunda kalan vatandaşlar, bu durum karşısında tepkilerini dile getirdi. Ankara'nın farklı bölgelerinde de benzer manzaralar yaşanırken, özellikle yoğun saatlerde toplu taşımanın yetersiz kalması vatandaşların sabrını zorladı. Otobüslerin zamanında gelmemesi ve artan kalabalık, bayram gününde toplu taşımanın vatandaşlar için adeta bir işkenceye dönmesine neden oldu.

Ankara'da resmi ve dini bayramlarda toplu taşımanın ücretsiz olması uygulaması uzun süredir devam ederken bazı vatandaşlar bu karar sebebiyle toplu taşımaya binmenin daha da zorlaştığı görüşünde.

ULUS'TA DA MANZARA AYNI

Ankara'nın merkezi noktalarından biri olan Ulus'ta da benzer görüntüler var. Otobüs bekleyen Ankaralıların durakta oluşturduğu kuyruklar yollara kadar çıktı.

x.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.