Ankara’da çocuklar süs havuzunda serinliyor | Boğulma ve kaza riski kapıda!

Ankara Keçiören'deki Çoban Mektebi Parkı'nda, sıcaktan bunalan çocuklar belediyenin süs havuzuna girerek serinlemeye çalıştı. Yasak ve tehlikeli olmasına rağmen süs havuzlarına giren çocuklar, o anın keyfini yaşıyor gibi görünse de tehlikeye davetiye çıkardılar.

Ankara’da çocuklar süs havuzunda serinliyor | Boğulma ve kaza riski kapıda!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan Çoban Mektebi Parkı'nda, sıcaktan bunalan çocuklar belediyenin süs havuzuna girerek serinlemeye çalıştı. Fatih Caddesi üzerindeki parkta yaşanan bu olay, anadolugazete.com.tr muhabirinin objektifine yansıdı.

adsiz-tasarim-46.png

Olay, 21 Haziran Cuma akşamı gerçekleşti. Çocuklar, yazın kavurucu sıcağından kaçmak için gözlükleriyle birlikte süs havuzuna girdi. Ancak, süs havuzlarının yüzme amacıyla kullanılmaması gerektiği ve tehlike arz ettiği biliniyor. Havuzun içerdiği elektrik tesisatları, hijyenik olmayan su koşulları ve kaygan zemin gibi riskler, burada serinlemeye çalışan çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor.

adsiz-tasarim-47.png

Ankara'nın farklı semtlerinde de benzer manzaralara sıkça rastlanıyor. Özellikle yaz aylarında sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte, çocuklar ve bazen yetişkinler de serinlemek için bu tür süs havuzlarını tercih edebiliyor. Ancak, belediye yetkilileri ve uzmanlar, süs havuzlarının bu amaçla kullanılmasının yasak olduğunu ve ciddi riskler taşıdığını sürekli vurguluyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.