Ankara'da çok sayıda kaza: Ulus'ta halk otobüsü şoförü kazayı fark etmedi, Basınevleri ve Ayaş Yolu'nda korkutan kazalar

Ankara'da haftanın ilk günü farklı noktalarda çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Kazalarda maddi hasar meydana geldi.

Ankara'da çok sayıda kaza: Ulus'ta halk otobüsü şoförü kazayı fark etmedi, Basınevleri ve Ayaş Yolu'nda korkutan kazalar
Yayınlanma:

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde iki araç çarpıştı. Basınevleri'nde yaşanan kazada 2 araçta hasar meydana geldi. Kazanın sebebi bilinmezken bir aracın önden aldığı darbe sonrası savrulduğu görüldü. Olayda yaralanma yaşanmadı.

da.jpg

Ankara'da bir diğer kaza da Ayaş Yolu'nda yaşandı. Yenikent yakınlarında yaşanan kazada bir aracın diğer araca yandan çarptığı ve iki araçta da maddi hasar meydana geldiği görüldü. Yaşanan kaza sonrası yaralanma olmaması sevindirirken olay yerine polis ekibi sevk edildi.

yeni.jpg

ULUS'TA HALK OTOBÜSÜ KAZAYA KARIŞTI, ŞOFÖR DURUMU FARK ETMEDİ

Ankara’nın yoğun trafiğe sahip bölgelerinden biri olan Ulus semtinde akşam saatlerinde bir halk otobüsü, 34 DPZ 176 plakalı araca sürterek maddi hasara yol açtı.

v.jpg

Otobüs şoförü kazayı fark etmeyerek yoluna devam ederken aracın sahibi duruma tepki gösterdi ve şoföre sitemde bulundu. Kazanın ardından olay yerine çağrılan polis ekipleri, incelemelere başladı. Araç sahibi, kazanın nasıl meydana geldiğini polislere detaylı bir şekilde anlattı. Kaza sonrası yoğun trafik bir süre aksadı.

SAMSUN YOLUNDA DA TRAFİK YOĞUNLUĞU

Ankara’da akşam saatlerinde birçok bölgede yaşanan trafik yoğunluğu sadece Ulus ile sınırlı kalmadı. Samsun Yolu’nda da sürücüler ağır işleyen trafik nedeniyle zaman zaman kontak kapatmak zorunda kaldı. Yoğunluğun, şehir genelinde akşam trafiğinin artması ve kazaların etkisiyle daha da büyüdüğü belirtiliyor.

v-001.jpg

Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.