Ankara'da FETÖ operasyonu: Aralarında rütbeliler de var!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından firari FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Ankara'da FETÖ operasyonu: Aralarında rütbeliler de var!
Yayınlanma:

Başsavcılığın emir ve talimatlarına istinaden düzenlenen operasyonlarda, haklarında yakalama kararı bulunan 14 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınanlar arasında 1 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 astsubayın da bulunduğu öğrenildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonucunda, şüphelilerin saklandıkları adresler tespit edilerek eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Aramalar sonucunda firari konumda olan FETÖ/PDY terör örgütü mensubu 14 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldüğü ve burada yapılacak sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan bu tür operasyonların artarak süreceği ifade edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.