Ankara'da görkemli düğün: Turgut Altınok'un kızı Ayça Altınok, Efe Bezci ile evlendi

Ankara'da, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek görkemli bir düğünle, Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un kızı Ayça Altınok ile Besa Holding’in genç patronu Efe Bezci dünyaevine girdi.

Ankara'da görkemli düğün: Turgut Altınok'un kızı Ayça Altınok, Efe Bezci ile evlendi
Yayınlanma:

Düğün, JW Marriott Otel’de düzenlenecek ve sahnede Ebru Yaşar ile Altay performans sergiledi.

Düğüne, Altınok ve Bezci ailelerinin davetlisi olarak siyaset, iş ve cemiyet dünyasından birçok önemli ismin katıldı. Nikahı Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar kıyarken, nikahta Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran gibi çok sayıda önemli siyasetçi ve iş insanı katıldı.

EFE BEZCİ KİMDİR?

Efe Bezci, Besa Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş genç bir iş insanı. 1990 doğumlu Bezci, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nden mezun olduktan sonra New York’ta mimarlık stajı yapmış ve inşaat-gayrimenkul sektöründe önemli projelere imza atmıştır. Özellikle The Bo Viera Bodrum projesiyle adından söz ettiren Bezci, aynı zamanda Beşiktaş JK yönetim kurulunda da görev almıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.