Ankara'da gümrük kaçakçılarına operasyon: 6 milyonluk kaçak eşya ele geçirildi

Ankara'da, gümrük kaçakçılığı yaptığı öne sürülen 3 kişiye yönelik gerçekleştirilen operasyonda, tütün ve tütün ürünleri ile çeşitli eşya ele geçirildi.

Ankara'da gümrük kaçakçılarına operasyon: 6 milyonluk kaçak eşya ele geçirildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara İl Jandarma Komutanlığının kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, gümrük kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 3 kişi, Ankara'da gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun bir süre devam eden izleme sonucunda D.Ç., K.K. ve E.D. isimli şahısların gümrük kaçağı ürünleri satışa çıkaracaklarını belirledi.

KOM Şube Müdürlüğü ve Kahramankazan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, şüphelilerin kullandığı TIR'da yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 6 milyon 200 bin TL olan çeşitli eşya ele geçirildi.

Bu eşyalar arasında; 240 bin adet makaron, 671 paket sigara, 500 adet elektronik sigara, 492 kilogram tütün, 215 paket nargile tütünü, 4 bin 52 adet giyim ve aksesuar malzemesi, 3 bin 717 paket gıda malzemesi, 560 adet elektronik malzeme, 559 adet çakmak, 64 adet hırdavat malzemesi bulunuyor. Jandarma ekipleri tarafından ele geçirilen eşyalara el konulurken, gözaltına alınan 3 kişi hakkında adli işlemlere başlandığı öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.